Norwegian CashPoints og Norwegian Reward – Alt du må vite

Vurderer du å ta i bruk Bank Norwegian sitt kredittkort? Les deg først opp om Cashpoints og Reward-programmet deres, slik at du vet hva du går til.

Richard hamre
Innhold er skrevet av Richard Hamre og data er verifisert fra Finansportalen.Les mer om hvordan vi jobber.

Med CashPoints fra Norwegian kan din neste ferie bli gratis.

Om du reiser mye, har du garantert hørt om Bank Norwegian og det populære kredittkortet deres. Men hvorfor er det egentlig så populært? Har du hørt om CashPoints og Norwegian Reward, men er usikker på hvordan det hele fungerer? Eller kanskje du vurderer å skaffe deg kortet, men er usikker på om det faktisk vil gi deg noen fordeler?

Her er det mye spennende å se nærmere på, slik at du kan få mest mulig ut av kortet, eller avgjøre om Norwegian sitt kredittkort er det rette for deg. Lær hvordan du sparer penger på reisen, får en bedre flyopplevelse og ikke minst: hvordan du kan tjene mest mulig poeng til neste ferie.

  Bank Norwegian Visa

  Bank Norwegian Visa
  Annonselenke Søk nå Info
  Fordeler med Bank Norwegian Visa
  • Opp til 5% CashPoints (rabatt) på flyreiser med Norwegian.
  • 0,5% CashPoints på alle øvrige varekjøp- både i Norge, i utlandet og på nett.
  • Populært reisekort blant nordmenn som ønsker å fly gratis.
  • Inkluderer reiseforsikring for korteier, ektefelle/samboer og barn under 21 år.
  • Uttak av kontanter i utlandet er gebyrfritt.
  Effektiv rente 24,40 %
  Kredittgrense 150 000 kr
  Årsgebyr 0 kr
  Du kan ikke ha betalingsanmerkning eller inkasso når du søker på kredittkort.
  Eff. rente 23,10 %. 15000 o/12 m. Totalt: 16 764 kr

Hva er Norwegian CashPoints?

Mens mange andre kredittkort tilbyr cashback, har Norwegian CashPoints. Riktignok kan du velge å få cashback i stedet for poeng, men om du er reiseglad, er poengene uten tvil å foretrekke. Det hele er enkelt nok å forstå seg på:

 • Hver gang du handler med Bank Norwegian-kortet, tjener du Norwegian CashPoints. Dette er bonuspoeng du kan bruke hos Norwegian til kjøp av billetter. 
 • Du får mellom 0,5% og 10% CashPoints hver gang du bruker kortet, avhengig av hva du kjøper.
 • Ett CashPoint er verdt én krone.

Hvordan opptjene Norwegian CashPoints?

La oss se nærmere på fordelene du kan hente ut fra kortet ved å samle slike bonuspoeng.

Si at du har handlet for 1000 kroner med Bank Norwegian-kortet ditt. Da får du mellom 5 og 100 CashPoints tilbake, avhengig av prosentsatsen som gjelder. Mest CashPoints får du som regel ved å handle såkalte Flex-billetter hos Norwegian, med 5% opptjening, mens LowFare-billetter gir 3% og LowFare+ gir 4% opptjening.

For hver 1 000 kroner du bruker på flybilletter og tilleggsprodukter, kan du bruke opptil 500 CashPoints.

På vanlige varekjøp får du 0,5% i Norge og 1% Norwegian CashPoints i utlandet.

Norwegian har i tillegg smørt på med 2% opptjening på lading av elbil og reiser med kollektivtransport. Med andre ord er ikke kortet bare for deg som flyr ofte, men skal du bruke poengene, må du altså reise med flyselskapet Norwegian.

Norwegian Reward: Fordelsprogrammet som gir mer

Norwegian Reward er Norwegian sitt fordelsprogram. Det er dette som utbetaler CashPoints når du bruker Norwegian-kortet, men mulighetene for opptjening stopper slettes ikke der. Gjennom fordelsprogrammet kan du også tjene opp store mengder CashPoints hos partnerselskaper.

I tillegg til rabatter og tilbud på alt fra gratis massasje til lydbøker, får du også opptjening av de ettertraktede bonuspoengene når du handler gjennom programmets nettside.

Norwegian Reward er altså mer enn bare en måte å bruke Norwegian CashPoints på: det er et lojalitetsprogram som gir deg ekstra belønninger hos flyselskapet. Jo mer du flyr med Norwegian, jo flere belønninger venter.

Dette er noen av belønningene du får med Norwegian Reward

 • Etter hver 8. flyvning i løpet av et år får du en ny fordel. Den første fordelen du får er alltid 2% ekstra opptjening av CashPoints.
 • Deretter kan du velge mellom Rewards som gratis FastTrack, setereservasjon, gratis håndbagasje i hattehyllen, eller gratis innsjekket baggasje. 
 • Går det litt sport i å samle CashPoints? Da kan du også velge å legge til +2% ekstra opptjening!

Og er du på vingene 32 ganger i løpet av 12 måneder når du toppen av selskapets kransekake, med alle disse fordelene inkludert, pluss:

 • Priority Boarding 
 • Gratis reservasjon på alle seter 
 • 6% ekstra CashPoints på flybilletter 
 • Gratis kaffe og te om bord
 • Ingen utløpsdato på CashPoints 
 • Prioritert kundeservice 
 • President’s Club-status hos Avis bilutleie

Slik maksimerer du opptjeningen av CashPoints

Mange av oss synes ikke bare at det er økonomisk smart å tjene opp Norwegian CashPoints: det kan rett og slett være litt gøy, også! Om det går litt sport i opptjeningen er det mye du kan gjøre for å maksimere inntjeningen av poeng hele året. Under har vi samlet våre beste tips.

 • Utnytt Norwegian Reward: Husk å koble kortet til Norwegian Reward når du får det. Dette er nødvendig for automatisk opptjening av CashPoints når du bruker kortet.
 • Bruk kortet til daglige innkjøp: Bruk kortet til alle varekjøp, spesielt når du er i utlandet eller betaler for elbillading og kollektivtransport. 
 • Bestill flybillettene med kortet: Bruk kortet hver gang du bestiller flybilletter hos Norwegian. Dette gir maksimal inntjening, da du får poeng både som Norwegian Reward-medlem og for å bruke kortet. Du får mest igjen for pengene om du velger LowFare+. Disse billettene ofte gir en god balanse mellom pris og tillegg som setereservasjon og bagasje. 
 • Det er mye å tjene på kampanjene: Delta på kampanjer og tilbud fra Norwegian Reward og Bank Norwegian for å tjene ekstra poeng. Tilbudene varierer, men du kan raskt tjene flere hundre CashPoints på én dag. 
 • Sist, men ikke minst: Husk at Bank Norwegian er et kredittkort. Det betyr at du må betale renter hvis du utsetter betalingen i mer enn 45 dager. Ikke la kortbruken gå på bekostning av din personlige økonomi. Følg våre råd og gjør deg kjent med renter og betingelser før du drar kortet.

Hvor lenge varer Norwegian CashPoints og Rewards?

Sånt kan det altså bli penger av. Men nå lurer du kanskje på hvor lenge poengene og belønningene varer? Vel, CashPoints er gyldige i det året du tjente dem pluss to år, så du har god tid på deg til å bruke dem. Belønningene du får i tillegg gjennom Norwegian Reward er gyldig i 12 måneder.

Oppsumering

Ved smart bruk av Norwegian-kortet, kan du potensielt spare betydelige summer på reiser med Norwegian, og samtidig få ekstra fordeler som gjør turen bedre. Men det gjelder å sette seg inn i alle betingelser først. Kredittkort kan by på mange fordeler, men har også sine ulemper hvis du bruker det feil.

God reise, og lykke til med poengsankingen!

Richard hamre

Richard Hamre

[email protected]

Richard Hamre er ansvarlig for innhold på Kredittkortlisten.no. Richard har over 20 års erfaring innen privatøkonomi og har jobbet tidligere i flere Norske banker - Du når han på mail.

Greit og vite
Finansportalen logo
Alt av informasjon skal være oppdatert i sanntid på 'Kredittkortlisten.no' siden vi henter data fra Finansportalen. Dersom du finner en feil eller har spørsmål om tjenesten kan du ta direkte kontakt med Richard Hamre som er vår fagansvarlig.
Kredittkortlisten.no logo

Rask, enkel og gratis sammenligning av kredittkort