Kvalitetskontroll

Kvalitetskontroll og etiske retningslinjer

Hvem er kredittkortlisten.no?

Kredittkortlisten ble startet sent i 2021 av Josef Eines. Kredittkortlisten ble startet med et formål "Og bli den største og mest komplette tjenesten som sammenligner kredittkort i Norge". Behovet var der, og vi får stadig vekk meldinger fra våre kunder der de setter pris på at vi har gjort det enkelt for dem og finne frem til gode avtaler.

Akkurat nå er det 2 fulltids ansatte i Kredittkortlisten.no som sammenlagt har over 27 år med erfaring fra finansbransjen. Richard Hamre og Josef Eines.

Vårt motto er og gjøre kredittkort sammenligning enkel og trygt ->

Hvorfor gjør vi dette?

Norge er et land som er i verdens toppen når det gjelder gjeld per innbygger. Vårt mål er ikke og stoppe dette, men å gjøre det enklere for kunder som skal ha kredittkort for og finne frem til riktig kredittkort for deres behov.

Det er faktiskt vanskelig og finne riktig kredittkort, dette er fordi det finnes så utrolig mange avtaler ute og ting kan gå litt i surr dersom man ikke vet hva man skal se etter. Heldigvis er det vårt mål og forenkle dette for deg.

Hvem er vi

Kredittkortlisten.no består av to fulltids ansatte som driver med teknisk og innhold. Josef og Richard. Siden innhold må være i ypperste klasse valgte vi og samarbeidet med en dyktig sosialøkonom som har flere år med erfaring under beltet. Dette sikrer oss at innholdet på Kredittkortlisten.no kommer fra en trygg kilde som har både utdannelse, nettverk og en finger med i bransjen.

Ikke minst henter Kredittkortlisten.no data direkte fra Finansportalen.no som er eid av Forbrukerrådet. På denne måten vil alle gebyrer og renter være oppdatert til markedets standarder til enhver tid.

Kilder, Faktasjekk og Korrigeringer.

Kredittkortlisten.no sine eksperter samler informasjon fra førstehånds erfaring, bransjekilder, konferanser og seminarer, samt offentlige dokumenter som blir publisert av Regjeringen.no, SSB.no og Finansportalen.no.

Informasjonen som samles inn, blir faktasjekket av redaktøren og vurdert av flere redaktører for dens troverdighet. Hver historie går gjennom en grundig redaksjonell prosess med minst to redaktører som gjennomgår teksten for nøyaktighet, organisering og grammatikk.

Alle våre journalister og redaktører må også avsløre eventuelle potensielle interessekonflikter, som økonomiske eller personlige forhold, med kilder som kan kompromittere deres evne til å produsere upartisk og faktuell informasjon.

Hvordan vi tjener penger

Dersom du søker på et kredittkort via Kredittkortlisten.no vil vi motta en provisjon dersom søknaden din blir godkjent. Vi legger heller ikke vekt på provisjonen vi mottar og viser frem det vi mener er best for deg som søker. Dette kan selvsagt endre seg fra dato til dato ettersom ulike tilbydere endrer renter og fordeler/ulemper med kredittkortet.

Bli bedre kjent med oss her ->

Kredittkortlisten.no logo

Rask, enkel og gratis sammenligning av kredittkort