Presserom

Dette er Kredittkortlisten.no

Om oss

Kredittkortlisten.no er en av Norges største nettsider for sammenligning av kredittkort. Kredittkortlisten.no har inkludert nærmere 90% av alle kredittkort du kan få i Norge på tjenesten, og alt av data / gebyrer blir oppdatert i sanntid takket været finansportalen.no.

Kredittkortlisten.no driftes av Compary AB med Organisasjonsnummer 556955-1004.

E-post: [email protected]
Adresse: Stora Badhusgatan 20, 411 21, Göteborg

Pressekontakt

Har du spørsmål til hvordan vi jobber eller hvordan det er og jobbe hos kredittkortlisten.no? Du kan kontakte vår forretnings ansvarlig Andreas.

E-post: [email protected]
Adresse: Stora Badhusgatan 20, 411 21, Göteborg

Følg med hva vi gjør

Vi legger stadig vekk ut oppdateringer i sosiale medier som f.eks Twitter og Facebook. I prøver også og være mer aktiv på Linkedin samt ulike kredittkort forumer der reisepoeng er et stort fokus.

Sjekk ut vår Facebook

Sjekk ut vår Linkedin

Vårt kundeløfte

Vi på Kredittkortlisten.no lover å gi deg ærlig og oppdatert informasjon om kredittkortene på markedet. Vi vil hjelpe deg med å finne det beste kredittkortet for dine behov ved å sammenligne renter, gebyrer, fordeler og betingelser for hvert kort.

Vi vil også gi deg råd og tips om hvordan du bruker kredittkortet ditt på en ansvarlig måte og unngår eventuelle fallgruver. Vi er her for å hjelpe deg med å ta en informert beslutning når du velger et kredittkort, og vår prioritet er å sikre at du får den beste kundeopplevelsen.

Hvordan fungerer Kredittkortlisten.no?

Som et norsk selskap er vi pliktig til og opplyse om riktig informasjon til enhver tid. Spesielt bedrifter som jobber i finans sektoren har strenge regler de må følge. Derfor henter vi data direkte fra Finansportalen.no slik at vi kan oppdatere renter, gebyrer og lånevilkår i sanntid. På denne måten vil du som forbruker alltid ha tilgang på riktig informasjon og se hvilket kort som er best.

Våre datakilder

Kredittkortlisten.no sin datakilde for datafeeds og oppdatert informasjon kommer fra Finansportalen. Dette er en tjeneste fra Forbrukerrådet. Kredittkortlisten.no gjør det enklere derimot for kundene våre og filtrere, sammenligne og se hva som er best per dags dato.

Kredittkortlisten.no logo

Rask, enkel og gratis sammenligning av kredittkort