Om oss

Dette er Kredittkortlisten.no

Hvem er vi?

Kredittkortlisten.no er den mest komplette norske nettsiden om kredittkort. Dette er en nettside som henter oppdaterte tall fra Forbrukerrådet slik at du som kunde kun ser de mest oppdaterte tallene på kredittkort. Her får du innblikk i de mest populære kredittkortene som finnes i Norge.

Kredittkortlisten.no driftes av Compary AB med Organisasjonsnummer 556955-1004.

E-post: [email protected]
Adresse: Stora Badhusgatan 20, 411 21, Göteborg

Kontaktinformasjon

Ta kontakt om det er noe du lurer på! Kredittkortlisten.no er en uavhengig nettside som lar deg sammenligne alle kredittkort i Norge, helt gratis. Du kan skreddersy akkurat det kredittkortet du ser behov for, og vil finne det mest relevante kortet på få sekunder.

Har du spørsmål om tjenesten eller ønsker og inngå et samarbeid? Da kan du kontakte oss på [email protected]

Vårt kundeløfte

Vi på Kredittkortlisten.no lover å gi deg ærlig og oppdatert informasjon om kredittkortene på markedet. Vi vil hjelpe deg med å finne det beste kredittkortet for dine behov ved å sammenligne renter, gebyrer, fordeler og betingelser for hvert kort.

Vi vil også gi deg råd og tips om hvordan du bruker kredittkortet ditt på en ansvarlig måte og unngår eventuelle fallgruver. Vi er her for å hjelpe deg med å ta en informert beslutning når du velger et kredittkort, og vår prioritet er å sikre at du får den beste kundeopplevelsen.

Hvordan fungerer Kredittkortlisten.no?

Som et norsk selskap er vi pliktig til og opplyse om riktig informasjon til enhver tid. Spesielt bedrifter som jobber i finans sektoren har strenge regler de må følge. Derfor henter vi data direkte fra Finansportalen.no slik at vi kan oppdatere renter, gebyrer og lånevilkår i sanntid. På denne måten vil du som forbruker alltid ha tilgang på riktig informasjon og se hvilket kort som er best.

Våre datakilder

Kredittkortlisten.no sin datakilde for datafeeds og oppdatert informasjon kommer fra Finansportalen. Dette er en tjeneste fra Forbrukerrådet. Kredittkortlisten.no gjør det enklere derimot for kundene våre og filtrere, sammenligne og se hva som er best per dags dato.

Logoen under symboliserer at data leveres fra Finansportalen.

null

Ansatte og fagansvarlig

Kredittkortlisten.no logo

Rask, enkel og gratis sammenligning av kredittkort