Morrow Bank Mastercard

Morrow Bank Mastercard

Helt gebyrfritt kredittkort!

Morrow Bank Mastercard Test 2024

?

Morrow Bank Mastercard

Betalingsforsikring

Cashback

Gebyrfri

Forsikringer

ID-tyveriforsikring

Økt sikkerhet

Kredittkort

Komplett Bank MasterCard

Årsavgift

0 kr

Valutapåslag

1,75 %

Uttaksgebyr

0 kr

Minimumsbeløp

2.5% av utestående saldo

Fakturagebyr

0 kr

Mobilbetaling

Ingen

Cashback
Reiseforsikring
Bonuser
Drivstoffrabatt
Rabatter

Annonselenke

Rente etter kostnader og gebyrer (effektiv) 28,77%, 12 000,- o/12 md. kostnad: 1 726 kr, totalt: 13 726 kr.

Fordeler

Spar 2.000 kroner i året med kortets cashback bonus.

2 % bonus på kjøp av varer på internett*

Besparelsen din stiger til 4% hvis du handler hos Komplett.no eller Blush.no.

Fleksibelt kredittkort med cashback.

1 % bonus på øvrige varekjøp

Reise- og avbestillingsforsikring

Ulemper

Vår mening

Et allsidig kredittkort som har alle fordelene man er ute etter. I tillegg koster det ingenting å eie kredittkortet, men har strengere søke vilkår en andre banker.

Vår vurdering av Morrow Bank Mastercard

Komplett Bank har byttet navn

Komplett Bank har nå byttet navn til Morrow Bank. De tilbyr fortsatt samme fordeler som tidligere, men nå med nytt navn og visuell profil. Deres nye kredittkort heter Morrow Bank kredittkort, men du kan fortsatt søke på komplett bank mastercard. Les mer om Morrow Bank kredittkort her.

Vurdering av Morrow Bank kredittkort

Les vår vurdering før du bestiller kredittkort fra Morrow Bank.

Morrow Bank er en ny aktør på markedet som i hovedsak har som intensjon å finansiere kjøp på komplett.no og blush.no, men de tilbyr nå meget praktiske forbrukslån, eller lånerammer, i tillegg til at de også er kommet med Komplett Bank Mastercard.

Betingelser for kredittkort

Betingelser for kredittkortet er, som hos flere andre, blant annet at du må ha fylt 20 år. De har krav til at du har en inntekt på minimum 50 000,-. Dette kortet har ikke årsgebyr og det koster deg ikke noe å ha kortet. Maks kredittgrense på kortet er 100 000,- og kortet har en effektiv rente på 24,73% beregnet ut fra et utestående beløp på 15 000,-. Kortet har samarbeid med Mastercard og kan benyttes på alle brukersteder og på nettbutikker hvor man tar Mastercard.

Alle kjøp gir deg bonuspoeng som kan benyttes for å få rabatt hos komplett.no eller blush.no, begrenset oppad til 500kr per måned og 2000kr per år. Om man handler på komplett.no eller blush.no, er grensen oppad doblet. Alle kjøp på fysiske brukersteder gir 1% rabatt på kjøp hos komplett.no eller blush.no, mens alle nettkjøp gir 2%. For alle kjøp på Komplett sine egne nettsteder opparbeider man 3%. Med dette oppnår man også en slags rabatt på drivstoff, men i form av rabatt på produkter kjøpt i Komplett sine nettbutikker.

Fordeler med kredittkort

Fordeler med kredittkortet inkluderer blant annet at kortet er gebyrfritt. Du betaler ikke gebyr for kjøp, men heller ikke for kontantuttak eller kontantoverføringer. De har også noe lavere effektiv rente enn andre kredittkort, noe som gjør det attraktivt å benytte dette kortet til ulempe for et annet.

Kjøper man mye varer på komplett.no eller blush.no, gir dette enda bedre fordeler ved å bruke kortet. Ikke lenge etter kortet var på markedet, var også deres nettbankløsning oppe og gikk. Her kan du få god oversikt over kredittkortet, og du kan også overføre penger. En ulempe er at du må benytte kortet på deres nettbutikker for å oppnå bonusfordelene. Om du ikke handler på deres nettbutikk, får du ikke rabatter.

Komplett Mastercard er et gebyrfritt kredittkort hvor selv kontantuttak og overføring til konto er gebyrfritt. De har forholdsvis høy kredittgrense på kortet, noe som gjør kortet ganske anvendelig i de fleste situasjoner.

Kortnavn

Morrow Bank Mastercard

Kredittgrense

100 000 kr

Eff.rente

28,77%

Utsettelse

50 dager

Krav til inntekt

100 000 kr

Leverandør

Morrow Bank

Nettside

Kundeservice

Epost

Sperre kort

Sammenlign Morrow Bank Mastercard mot andre kort

Morrow Bank Mastercard

Morrow Bank Mastercard

TF Bank

TF Bank

Lendo kredittkort

Lendo kredittkort
Kredittgrense

100 000 kr

150 000 kr

150 000 kr

Effektiv rente

28,77%

23,51%

21,82%

Utsettelse

50 dager

43 dager

50 dager

Årsavgift

Ingen årsgebyr

0 kr

0 kr

Cashback
Reiseforsikring
Bonuser
Drivstoffrabatt
Søk nåSøk nåSøk nå

Fant du ikke riktig kort?

Vurdert av

Richard Hamre

Finansrådgiver og kredittkort ekspert

Richard Hamre er ansvarlig for innhold på Kredittkortlisten.no. Richard har over 20 års erfaring innen privatøkonomi og har jobbet tidligere i flere Norske banker - Du når han på mail.

Har du spørsmål eller tilbakemelding på kortet?

Send oss en melding

Sist oppdatert: Nov 29, 2023

Spørsmål og svar

Hvis du søker etter et vanlig kredittkort som gir deg tilgang til en kredittgrense, får du avslag hvis du har betalingsanmerkninger eller har en dårlig økonomisk historikk. De eneste kortene du kan få med betalingsanmerkninger er virtuelle kort som Curve, Revolut og Wise.

Vanligvis tar det 3 til 5 virkedager før kredittkortet havner i postkassen etter at banken godkjenner søknaden din. Når det gjelder virtuelle kort som har base i utlandet er leveringstiden noe lenger.

Hvis du ikke bruker kredittkortet blir du fakturert et årlig innaktivitets gebyr på 400 kroner, på virtuelle kort betaler du ingenting for innaktivitet på kortet.

Trenger du hjelp? Besøk kredittkort skolen

Andre guider om kredittkort

Rask, enkel og gratis sammenligning av kredittkort