Gebyrfri Visa

Gebyrfri Visa

Helt gebyrfritt kredittkort!

Gebyrfri Visa Test 2024

?

Gebyrfri Visa

Gebyrfri

Reiseforsikring

Leiebil

Fordelsprogram

Apple Pay

Kredittkort

Gebyrfri Visa

Årsavgift

0 kr

Valutapåslag

1,75%

Uttaksgebyr

0 kr

Minimumsbeløp

4,00 % (min 300 kr)

Fakturagebyr

40 kr (eFaktura 0 kr)

Mobilbetaling

Apple Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay.

Cashback
Reiseforsikring
Bonuser
Drivstoffrabatt
Rabatter

Annonselenke

ff.rente 23,4 %, 15 000, - o/12 mnd, kostnad kr. 1.780. Totalt kr. 16.780

Fordeler

Gebyrfritt, inntil 15% cashback på utvalgte varekjøp.

Santanders Kickback program med gunstige rabatter i 240 nettbutikker.

Inntil 25% cashback gjennom hundrevis av spisesteder, festivaler og butikkjeder via DealPass.

Kredittkort med reiseforsikring og avbestillingsforsikring.

Ingen gebyr for årlig bruk, pluss 50 dagers rentefri nedbetalingstid.

Ulemper

Ikke noe å utsette på

Vår mening

En favoritt i Norge. Kortet har høy kredittgrense, lang betalingsutsettelser og fordeler i kategorier som cashback, drivstoff, reiseforsikring og bonuser. Vi mener at dette kredittkortet er noe de fleste burde prøve ut.

Vår vurdering av Gebyrfri Visa

Vurdering av Gebyrfri Visa kredittkort

På jakt etter et Gebyrfri VISA kredittkort?

Santander Bank tilbyr Gebyrfri VISA som er et av de første kortene de tilbudte på det norske markedet. Dette kortet var med på å starte trenden med gebyrfrie kredittkort fra andre leverandører for å kunne ta opp konkurransen.

Betingelser for kredittkort

Santander Gebyrfri betingelser for kredittkort inkluderer at man må ha fylt 20 år. Fordel ha en inntekt på over 50 000 kr. Ved å handle med kortet får vi en betalingsutsettelse på varene vi handler frem til faktura forfaller på inntil 50 dager. Som navnet tilsier, så har ikke dette kortet gebyrer, heller ikke årsgebyr, og er derfor kostnadsfritt å ha om vi ikke har utestående beløp på kortet etter faktura er innbetalt. Effektiv rente er på 23,41% ved utestående beløp på 15000kr.

Gebyrfri VISA kredittkort er et VISA og kan brukes på alle VISA brukersteder rundt om i verden. Kortet gir en rekke utvalgte rabatter innen klær, sko og reiser, samt at du får utvalgte tilbud ved å handle på nett mens du er logget inn. Om du betaler mer enn 50% av reiser med kortet vil du også få inkludert reiseforsikring. Dette kortet er meget rimelig å benytte da det ikke trekkes gebyrer for kontantoverføringer, kontantuttak, og ingen årsgebyrer.

Fordeler med kredittkort

Fordeler med kredittkortet Gebyrfri VISA fra Santander er at det, som navnet tilsier, er gebyrfritt. Du kan handle, overføre penger eller ta ut penger uten å betale gebyr. Den effektive renten er også noe bedre enn gjennomsnittet for andre kredittkort på markedet. Du har en relativt høy kredittgrense på kortet og kan få denne enda høyere om du får tilbud om å oppgradere til Gebyrfri Platinum. Det er også rabattfordeler med kortet innenfor utvalgte kategorier som sko, klær og reiser. Dette er et meget praktisk alternativ for deg som liker å reise og kan benytte deg av tilbudene som dukker opp. Reiseforsikring som inkluderes når man kjøper mer enn 50% av reisen på kortet er også temmelig praktisk om man skal ut å reise. Dette kortet har få ulemper. En som kan nevnes er at det ikke tilbys efaktura eller avtalegiro. Fakturaen sendes ut per email.

Santander Gebyrfri VISA er det helt gebyrfrie alternativet til Santander. Det er et av de første kortene på markedet som tilbyr gebyrfri bruk og har vært med på å tvinge andre leverandører til å tilby det gebyrfrie alternativet. Med en maks kredittgrense på 100000 gir dette også kortet ganske god fleksibilitet.

Kortnavn

Gebyrfri Visa

Kredittgrense

100 000 kr

Eff.rente

23.4%

Utsettelse

50 dager

Krav til inntekt

100 000 kr

Leverandør

Santander

Nettside

http://www.santander.no

Kundeservice

21 08 35 00

Epost

post@santanderkredittkort.no

Sperre kort

21 08 35 00

Sammenlign Gebyrfri Visa mot andre kort

Gebyrfri Visa

Gebyrfri Visa

TF Bank

TF Bank

Lendo kredittkort

Lendo kredittkort
Kredittgrense

100 000 kr

150 000 kr

150 000 kr

Effektiv rente

23.4%

23,51%

21,82%

Utsettelse

50 dager

43 dager

50 dager

Årsavgift

Ingen årsgebyr

0 kr

0 kr

Cashback
Reiseforsikring
Bonuser
Drivstoffrabatt
Søk nåSøk nåSøk nå

Fant du ikke riktig kort?

Vurdert av

Richard Hamre

Finansrådgiver og kredittkort ekspert

Richard Hamre er ansvarlig for innhold på Kredittkortlisten.no. Richard har over 20 års erfaring innen privatøkonomi og har jobbet tidligere i flere Norske banker - Du når han på mail.

Har du spørsmål eller tilbakemelding på kortet?

Send oss en melding

Sist oppdatert: Nov 29, 2023

Spørsmål og svar

Hvis du søker etter et vanlig kredittkort som gir deg tilgang til en kredittgrense, får du avslag hvis du har betalingsanmerkninger eller har en dårlig økonomisk historikk. De eneste kortene du kan få med betalingsanmerkninger er virtuelle kort som Curve, Revolut og Wise.

Vanligvis tar det 3 til 5 virkedager før kredittkortet havner i postkassen etter at banken godkjenner søknaden din. Når det gjelder virtuelle kort som har base i utlandet er leveringstiden noe lenger.

Hvis du ikke bruker kredittkortet blir du fakturert et årlig innaktivitets gebyr på 400 kroner, på virtuelle kort betaler du ingenting for innaktivitet på kortet.

Trenger du hjelp? Besøk kredittkort skolen

Andre guider om kredittkort

Rask, enkel og gratis sammenligning av kredittkort