Kredittkort med lav rente

Se nærmere på 7 kredittkort som er billige i drift. Det innebærer lav rente, lave gebyrer og gode fordeler. Les videre dersom du vil finne et billig kredittkort.

Richard hamre
Innhold er skrevet av Richard Hamre og data er verifisert fra Finansportalen.Les mer om hvordan vi jobber.

Instapay kredittkort har lavest rente

Hvis du vil ha et kredittkort som er billig i drift er det Instapay du bør gå for. Instapay har en rente som ligger på 15,9%, noe som er mye lavere en den nærmeste konkurrenten Lendo på 21,82%.

Instapay koker også opp nye fordeler som er unike hver eneste måned. Siden fordelen ofte er hemmelig før den blir lansert blir det vanskelig og gjette seg frem, men basert på tidligere rabatter de har kommet med er det egne rabatter som gjelder på utvalgte nettbutikker.

Instapay har Norges laveste effektive rente, noe som også gjennspeiler billig kredittkort. Men renten på kredittkortet er ikke alt, betalingsutsettelse er også viktig, og her er det 0 dager hos InstaPay. 
Så hvis betalingsutsettelsen er viktig, hopp over Instapay og se på andre billige kredittkort.

Andre kredittkort med lav rente

Under finner du andre valg til kredittkort som har lav rente. Instapay har 0 dager med betalingsutsettelse som ikke er anbefalt fra vår side. Derfor kan andre muligheter være et bedre valg.

  TF Bank Mastercard Søk nåAnnonselenke
  150 000 kr
  Kredittgrense
  26,69 %
  Effektiv rente

  TF Bank Mastercard tilbyr et kredittkort med en effektiv rente på 26,69%. Med TF Bank Mastercard kan du bruke opptil 150 000 kr som er grensen per måned, da har du også en betalingsutsettelse på 43 dager.

  TF Bank Mastercard
  Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337
  Bank Norwegian Visa Søk nåAnnonselenke
  150 000 kr
  Kredittgrense
  24,40 %
  Effektiv rente

  Bank Norwegian Visa tilbyr et kredittkort med en effektiv rente på 24,4%. Med Bank Norwegian Visa kan du bruke opptil 150 000 kr som er grensen per måned, da har du også en betalingsutsettelse på 45 dager.

  Bank Norwegian Visa
  Eff. rente 23,10 %. 15000 o/12 m. Totalt: 16 764 kr
  Re:member Black Søk nåAnnonselenke
  150 000 kr
  Kredittgrense
  30,33 %
  Effektiv rente

  Remember Black tilbyr et kredittkort med en effektiv rente på 30,33%. Med Remember Black kan du bruke opptil 150 000 kr som er grensen per måned, da har du også en betalingsutsettelse på 45 dager.

  Re:member Black
  Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.
  Morrow Bank Mastercard Søk nåAnnonselenke
  100 000 kr
  Kredittgrense
  28,77 %
  Effektiv rente

  Et allsidig kredittkort som har alle fordelene man er ute etter med en effektiv rente på 28,77%. I tillegg koster det ingenting å eie kredittkortet. Morrow Bank har en kredittgrense på 100 000 kr. Du får også en betalingsutsettelse på 50 dager.

  Morrow Bank Mastercard
  Effektiv rente 24,42 %, 12 000 kr o/12 md, kostnad 1 481 kr, totalt 13 481 kr.
  Trumf Visa Søk nåAnnonselenke
  150 000 kr
  Kredittgrense
  27,19 %
  Effektiv rente

  Et bra kredittkort for deg som handler mye hos dagligvarebutikker som er eid av NorgesGruppen. Trumf Visa har en effektiv rente på 27,19% og en maksimal kredittgrense på 150 000kr. Du får også en betalingsutsettelse på 45 dager.

  Trumf Visa
  Effektiv rente 27,19 %, 15 000 kr o/12 mnd. Kostnad 2 047 kr. Totalt 17 047 kr.
  Santander Red Visa Søk nåAnnonselenke
  100 000 kr
  Kredittgrense
  17,12 %
  Effektiv rente

  Meget gunstig kort som gir deg tilgang på DealPass med inntil 25% rabatt. Kortet har blant Norges laveste rente på kredittkort med en effektiv rente på 17,12%. Med Santander Red Visa kan du bruke opptil 100 000kr og du har en betalingsutsettelse på 50 dager.

  Santander Red Visa
  Eff. rente 17,10 %. 15000 o/12 m. Totalt: 16 323 kr

Velg et kredittkort med lav rente

null

Hvis du er ute etter et kredittkort med lav rente, er det et par ting du bør huske på. Først, sørg for at sammenligner priser fra forskjellige kredittkortselskaper. Det er også viktig å lese det som står med liten skrift nøye, slik at du forstår eventuelle gebyrer eller gebyrer som kan påløpe.

Hvis du har en utestående saldo på kredittkortet ditt, er renten spesielt viktig. Et kredittkort med lav rente kan spare deg for mye penger i rentekostnader over tid. Bare pass på at du betaler i tide og i sin helhet hver måned for å unngå å betale krav eller gebyrer.

Følg denne prosessen

Hvis du vil finne et kredittkort som har lave gebyrer må du gjøre dette:

 • Sammenlign flere kredittkort med vårt verktøy
 • Sorter etter lavest rente
 • Nå kan du også velge om du vil ha fordeler, nivå på kredittgrense etc.
 • Dobbeltsjekk gebyrer ved transaksjoner.
 • Når du har funnet drømme kortet kan du klikke på "Søk nå"

Hvordan gebyrer kan man regne med?

Dette er gebyrer du kan møte på når du bruker et kredittkort:

 • Fakturagebyr (Kan fjernes ved aktivering av eFaktura)
 • Purregebyr (Så lenge du betaler i tide slipper du dette)
 • Påløpte renter (Etter betalingsutsettelsen slår renten inn og ditt forbruk blir dyrere)
 • Årsgebyr (Noen kredittkort har årsgebyr)
 • Bank ID signering (Dette koster ca 0,50 kroner per signering, men en utgift er en utgift)

Effektiv rente er viktig og tenke på

Effektiv rente er den nominelle renten, gebyrer og antall terminer knyttet til avtalen din. Enkelt forklart så er effektiv rente alle gebyrer pakket sammen i en ny rente.

Kredittkort selskap viser frem både nominell og effektiv rente. Vår anbefaling er og se bort ifra den nominelle renten, og kun fokusere på effektiv renten.

Hvordan velge billig kredittkort med lav rente

Billig kredittkort

Hvis du leter etter et billig kredittkort, er det et par ting du må huske på. Først må du sørge for at kortet har lav rente. For det andre må du finne et kort som ikke har noen skjulte avgifter eller avgifter. Og til slutt må du sørge for at kortet er riktig for forbruksvanene dine.

For å finne et billig kredittkort kan du bruke vår sammenligningsliste for sammenligning av kredittkort. Dette vil tillate deg å sammenligne de forskjellige kortene på markedet og finne det som passer dine behov best.

Når du har funnet det riktige kortet, sørg for å lese det som står med liten skrift, slik at du ikke blir overrasket over skjulte gebyrer eller gebyrer. Og til slutt, sørg for å bruke kredittkortet ditt med omhu, slik at du ikke havner i gjeld.

Viktig informasjon om kredittkort gebyrer

Dersom en leverandør reklamerer med at de er gebyrfrie, betyr ikke det nødvendigvis at du slipper og betale:

 • Gebyr for faktura (gjelder om du velger e-faktura).
 • Gebyr for uttak (gjelder kun gebyrfrie kort).
 • Gebyr for kjøp av varer og tjenester (gjelder alle kredittkort).
 • Årsavgift

Vi anbefaler at du velger kredittkort som har lave kostnader knyttet til seg, og høy kreditt grense. Sørg også for at kredittkortet ikke tar seg betalt for kontaktuttak.

Richard hamre

Richard Hamre

[email protected]

Richard Hamre er ansvarlig for innhold på Kredittkortlisten.no. Richard har over 20 års erfaring innen privatøkonomi og har jobbet tidligere i flere Norske banker - Du når han på mail.

Greit og vite
Finansportalen logo
Alt av informasjon skal være oppdatert i sanntid på 'Kredittkortlisten.no' siden vi henter data fra Finansportalen. Dersom du finner en feil eller har spørsmål om tjenesten kan du ta direkte kontakt med Richard Hamre som er vår fagansvarlig.
Kredittkortlisten.no logo

Rask, enkel og gratis sammenligning av kredittkort