Hvilket kredittkort burde du velge?

Når du skal velge et kredittkort handler mye om hvilket behov du har. Er du en person som handler mye i nettbutikker? Eller er du kanskje ofte på reisefot? La oss ta en titt på hvordan du kan finne ut hvilket kredittkort som er best for deg.

Dette er del 2 av Intro
Richard hamre
Innhold er skrevet av Richard Hamre og data er verifisert fra Finansportalen.Les mer om hvordan vi jobber.
  1. Intro
  2. Hvilket kredittkort burde du velge?

Ditt behov er alt i jakten på riktig kredittkort

Behovet ditt definerer resten av reisen på det perfektet kredittkortet, derfor må du finne ut hva du vil bruke kredittkortet til før du søker på et.

La oss finne ut hvordan du kan finne det beste kredittkortet for ditt personlige bruk -> Les videre!

Hvilket kredittkort burde du velge?

Hvilken kredittkort bruker er du?

Dette er de mest kjente kredittkort kategoriene de fleste havner i

Handler mye på nett

Mange av oss har gått helt bort fra tradisjonelle butikker og kjøper 90% av tiden produkter på nett når vi skal ha noe. Det kan være alt fra klær, smykker, sko, elektronikk til matvarer på nett.

I Norge er det kredittkort som gir deg cashback og egne rabatter når du kjøper produkter i nettbutikken deres.

Som et eksempel får du 3% cashback og tilgang på eksklusive fordeler når du eier Morrow Bank MasterCard og kjøper produkter i Komplett.no nettbutikken.

Den mest populære kredittkortet for shopping glade nordmenn er Re:member Black kortet. Her får du opptil 20% reward rabatt i over 200 nettbutikker. Kort forklart betyr det penger spart hver gang du kjøper noe i en av disse nettbutikkene.

Om du ikke vil bruke Morrow Bank eller Remember kan du gå direkte til kredittkort listen vår og sammenligne alle kredittkort med rabatter i nettbutikker.

Deg som fyller mye drivstoff

Bensinkort er svært populært i vårt kjære land. Enkelt forklart vil et drivstoffkort eller bensinkort gi deg rabatt på hver liter du fyller.

Per dags dato er det FlexiVisa og 365DirekteMasterCard som er beste kredittkort for aktive kjørere. Hos 365Direkte MasterCard får du 30 øre i rabatt på alle bensinstasjoner i Norge, mens på Esso får du 89 øre per liter du fyller opp.

FlexiVisa er mer fleksibelt "Som navnet tilsvarer" - Her kan du få 4% rabatt på alle bensinstasjoner i hele Norge - også i utlandet.

Man må ikke velge noen av disse kortene, men basert på vår ekspert vurdering er det FlexiVisa og 365DirekteMasterCard som er best i test.

For deg som reiser mye

De som reiser mye har stor glede av og vite at de har reiseforsikring, ID- og tyveriforsikring inkludert som et reisefølge.

I Norge har du populære kredittkort som Bank Norwegian VISA som gir deg fordeler som reiseforsikring så lenge du bruker 50% av kostnaden knyttet til reisen på kredittkortet.

Gjør du dette og blir utsatt for tyveri eller svindel vil banken dekke hele beløpet du går tapt.

Les mer om kredittkort som har reiseforsikring her ->

Kredittkort med hele pakken

Det finnes et par kredittkort i Norge som også gir deg tilgang på en rekke fordeler. Da mener vi at du får både cashback, reiseforsikring, drivstoffrabatt og bonusprogram alt i ett kredittkort.

Husk også at hvis du skulle ha valgt et kredittkort med alle fordeler vil det fortsatt ikke være like bra som et kredittkort som spesialiserer seg i en kategori som f.eks drivstoffrabatt. Derfor skader det ikke og ta seg litt ekstra tid på kredittkortlisten.no før du søker på et kredittkort.

Akkurat nå er det Lendo og Morrow Bank MasterCard som tilbyr dette.

Konklusjon

Og finne det beste kredittkortet er individuelt og varierer basert på hva du trenger kredittkortet til. Hvis du er usikker kan du velge et kredittkort med flere fordeler slik at du får det beste av alt.

Richard hamre

Richard Hamre

[email protected]

Richard Hamre er ansvarlig for innhold på Kredittkortlisten.no. Richard har over 20 års erfaring innen privatøkonomi og har jobbet tidligere i flere Norske banker - Du når han på mail.

Greit og vite
Finansportalen logo
Alt av informasjon skal være oppdatert i sanntid på 'Kredittkortlisten.no' siden vi henter data fra Finansportalen. Dersom du finner en feil eller har spørsmål om tjenesten kan du ta direkte kontakt med Richard Hamre som er vår fagansvarlig.
Kredittkortlisten.no logo

Rask, enkel og gratis sammenligning av kredittkort