Kredittkort for studenter

Er du student og vurderer et kredittkort? Vi hjelper deg med og finne et kredittkort som passer ditt behov som student.

Innhold er skrevet av Richard Hamre og data er verifisert fra Finansportalen.
Les mer om hvordan vi jobber.

Er du student og søker kredittkort?

Hvis du er student, lurer du kanskje på om det er verdt å få et kredittkort. Svaret er: det kommer an på. Kredittkort kan være en fin måte å bygge opp kreditthistorien din å begynne og etablere seg en økonomisk forståelse. Men det kan også være en fristelse til å bruke for mye penger med et kredittkort.

Så hvordan vet du om et kredittkort er riktig for deg? Tenk først på dine økonomiske mål. Hvis du prøver å spare penger eller betale ned gjeld, er et kredittkort sannsynligvis ikke det beste verktøyet for deg - Men hvis du ønsker friheten et kredittkort kan gi deg med tanke på reiseforsikring og cashback bør du lese videre.

Lendo tilbyr det beste kredittkortet for studenter

Spørsmålet er jo hvilket kredittkort man burde velge. Som student vil sikkert fordeler som cashback, bonuser og reiseforsikring være ting du verdsetter - Her gjør Lendo det enkelt for deg.

Lendo lar deg søke hos fire banker (Re:member, Morrow BankInstapay og Credits Gold) helt gratis. Alle disse bankene har fordelene du trenger som student. Best av alt er at det er gratis og uforpliktende å søke.

Lendo vil være best for de som studerer

Lendo kredittkort

Søk nå

Når du søker kredittkort hos Lendo vil du forholde deg til deres vilkår og betingelser.

Fordeler med Lendo

Du fyller ut en søknad og får fire tilbud

Det er gratis å søke

Du kan velge og takke nei dersom tilbudet ikke passer deg

Søknaden sendes til Re:member, Morrow Bank, Instapay og Credits Gold

Du sparer tid siden Lendo vil søke hos fire banker på dine vegne.

21,86%

Eff.rente

150.000 kr

Kredittgrense

20 år

Aldersgrense

Greit å vite før du søker: Du kan ikke være under 20 år eller ha betalingsanmerkninger hvis du skal ha kredittkort fra Lendo.

Tenk på dette før du bestiller kredittkort som student

Her er noen ting du bør huske på når du vurderer et kredittkort som student:

  • Renter: kredittkort har vanligvis høye renter, så det er viktig å betale hele saldoen hver måned før den rentefrie perioden er over.

  • Gebyrer: Mange kredittkort kommer med årlige avgifter, saldooverføringsgebyrer og andre kostnader - Sørg for at du er klar over alle gebyrene før du søker om et kort.

  • Belønninger: Hvis du leter etter et kredittkort som tilbyr belønninger, sørg for at du forstår vilkårene og betingelsene. Noen kort har begrensninger på hvor mye belønninger du kan tjene, og andre krever at du bruker en viss sum penger før du kan begynne å tjene belønninger som f.eks cashback.

  • Kredittgrense: Kredittgrensen din er det maksimale beløpet du kan låne fra kredittkortet. Det er viktig å velge en kredittgrense som du er komfortabel med og som ikke vil friste deg til å bruke for mye.

    Når du har vurdert alle disse faktorene, vil du være i en bedre posisjon til å avgjøre om et kredittkort er riktig for deg. Hvis du bestemmer deg for å få et kredittkort, sørg for å bruke det på en ansvarlig måte. Betal regningene dine i tide, ikke ha en utestående saldo, og bruk bare det du har råd til å betale tilbake. Med litt disiplin kan et kredittkort være et verdifullt verktøy for å hjelpe deg med å nå dine økonomiske mål.

Hva er viktig for studenter som velger kredittkort?

Beste kredittkort for studenter

Når studenter skal velge seg et kredittkort er det par ting de fokuserer mest på:

Har fordeler som cashback, reiseforsikring og bonusopptjening

Kredittkortet skal ha lav rente og lang betalingsutsettelse

Det skal være enkelt å overføre penger til og fra kredittkortet

Generelt at alle gebyrer er lave.

Søker du kredittkort fra Lendo som megler søknaden din videre til sine samarbeidspartnere vil du få alle disse fordelene inkludert. Du som student burde bruke tiden på og studere, og ikke sammenligne i flere timer på nett. Lendo sparer deg for masse tid og sørger for at du som student får det beste kredittkortet.

Kredittkort med 18 års aldersgrense

Mange unge søkere som er 18 år har nettopp blitt studenter også, derfor er det mange som er 18 år og vil ha et kredittkort. Det finnes ikke fryktelig mange tilbydere av kredittkort som har en aldersgrense på 18 år - Men her har du noen:

150 000 kr

Kredittgrense

18.39%

Effektiv rente

Remember GOLD tilbyr et kredittkort med en effektiv rente på 18.39%. Med Remember GOLD kan du bruke opptil 150 000 kr som er grensen per måned, da har du også en betalingsutsettelse på 45 dager

Remember GOLD

150 000 kr

Kredittgrense

23.51%

Effektiv rente

TF Bank Mastercard tilbyr et kredittkort med en effektiv rente på 23.51%. Med TF Bank Mastercard kan du bruke opptil 150 000 kr som er grensen per måned, da har du også en betalingsutsettelse på 43 dager

TF Bank Mastercard

100 000 kr

Kredittgrense

24,4%

Effektiv rente

Bank Norwegian Visa tilbyr et kredittkort med en effektiv rente på 24,4%. Med Bank Norwegian Visa kan du bruke opptil 100 000 kr som er grensen per måned, da har du også en betalingsutsettelse på 45 dager

Bank Norwegian Visa

150 000 kr

Kredittgrense

25.40%

Effektiv rente

Remember Black tilbyr et kredittkort med en effektiv rente på 25.40%. Med Remember Black kan du bruke opptil 150 000 kr som er grensen per måned, da har du også en betalingsutsettelse på 45 dager

Remember Black

150 000 kr

Kredittgrense

26.17%

Effektiv rente

Coop Mastercard tilbyr et kredittkort med en effektiv rente på 26.17%. Med Coop Mastercard kan du bruke opptil 150 000 kr som er grensen per måned, da har du også en betalingsutsettelse på 45 dager

Coop Mastercard

Slik velger vi kredittkort

Våre ansatte bruker en mengde kredittkort på daglig basis og er godt kjent i bransjen. Hvis noen i teamet vårt ikke vil anbefalt det til en venn eller et familiemedlem, vil vi heller ikke anbefale det på Kredittkortlisten. Våre meninger er våre egne og har ikke blitt vurdert eller godkjent av våre annonsepartnere.

Beste kredittkort fra våre partnere

Hvordan vi velger

Søk på kort

Annonselenke

150 000 kr

Kredittgrense

21.82%

Eff.rente

Eff.rente 25,47%, 25.000 o/12 mnd. Kostnad 3.207. Totalt kr 28.207. Ulike kort har ulike renter

Lendo Kredittkort
Søk på kort

Annonselenke

150 000 kr

Kredittgrense

23.51%

Eff.rente

Eksempel: Eff. Rente 26,07% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 265 totalt kr. 28 265

TF Bank Mastercard
Søk på kort

Annonselenke

150 000 kr

Kredittgrense

25.40%

Eff.rente

Eks: Eff. rente 28,43 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 622 kr. Totalt 16 622 kr.

Remember Black
Søk på kort

Annonselenke

100 000 kr

Kredittgrense

23.41%

Eff.rente

Eksempel: Eff. rente *23,41% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.779,- Kostnad 1.779,-

Gebyrfri Visa
Søk på kort

Annonselenke

100 000 kr

Kredittgrense

24,4%

Eff.rente

Eksempel ved utsatt betaling: Effektiv rente 23,1 %, 15 000 kr over 1 år. Kostnad: 1 764 kr. Total: 16 764 kr.

Bank Norwegian Visa

Richard Hamre

Richard@kredittkortlisten.no

Richard Hamre er ansvarlig for innhold på Kredittkortlisten.no. Richard har over 20 års erfaring innen privatøkonomi og har jobbet tidligere i flere Norske banker - Du når han på mail.

Greit og vite

Alt av informasjon skal være oppdatert i sanntid på 'Kredittkortlisten.no' siden vi henter data fra Finansportalen. Dersom du finner en feil eller har spørsmål om tjenesten kan du ta direkte kontakt med Richard Hamre som er vår fagansvarlig.

Rask, enkel og gratis sammenligning av kredittkort

Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven | 2022 Medienor AS | Org. nr: 924 303 263