Bruk kredittkort når du fyller drivstoff

Bruk kredittkort når du fyller drivstoff

  • Spar penger på bensin med kredittkort
  • Få drivstoffrabatter med riktig kredittkort
  • Use a credit card for your next tank of gas

Hvis du ønsker å spare penger på drivstoff, er det best å bruke et kredittkort. Mens debetkort tilbyr noen fordeler ved pumpen, tilbyr kredittkort vanligvis bedre belønninger og fordeler.

Med et kredittkort kan du tjene belønninger som cashback eller poeng som kan løses inn mot gratis bensin. Noen kredittkort gir til og med rabatter på drivstoff kjøp. Og hvis du har et kredittkort som tilbyr utvidet garantibeskyttelse, kan du få opptil ett ekstra års dekning på kvalifiserte varer kjøpt med kortet ditt.

Når det gjelder drivstoffkredittkort, er det et par ting du bør huske på. Først må du sørge for at du bruker et kort som tilbyr belønninger eller rabatter på drivstoff kjøp. For det andre, vær oppmerksom på kredittkortets rente, da du vil unngå å betale renter på drivstoffkjøpene dine. Og til slutt, sørg for å betale ned kredittkortsaldoen i sin helhet hver måned for å unngå kostbare rentekostnader.

Med disse tipsene i tankene, kan bruk av et kredittkort for bensin hjelpe deg med å spare penger og tjene belønninger. Så neste gang du er ved pumpen, grip kredittkortet ditt i stedet for debetkortet ditt.

Beste kredittkortet i August

Effektiv rente 24,2 %, 12 000 kr /12 mnd. Totalt 13 468 kr.

Richard Hamre

Richard@kredittkortlisten.no

Richard Hamre er ansvarlig for innhold på Kredittkortlisten.no. Richard har over 20 års erfaring innen privatøkonomi og har jobbet tidligere i flere Norske banker - Du når han på mail.

Rask, enkel og gratis sammenligning av kredittkort

Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven | 2022 Medienor AS | Org. nr: 924 303 263