Trumf kredittkort

Trumf Kredittkort passer utmerket for deg som ønsker et enkelt kredittkort til å handle dagligvarer med, og gir deg muligheten til å spare penger og opptjene deg bonus på en rekke dagligvarekjeder som blant annet Spar, Joker, Meny, og Kiwi.

Richard hamre
Innhold er skrevet av Richard Hamre og data er verifisert fra Finansportalen.Les mer om hvordan vi jobber.

Vi ser nærmere på Trumf VISA

 • Trumf Visa
  Søk nåAnnonselenke
  Beste kredittkort for dagligvarer

  Trumf Visa

  Kredittgrense 150 000 kr
  Årsgebyr 0 kr
  Effektiv rente 27,19 %
  Renterfri periode 45 dager
  • Du får Trumf-bonus når du handler hos dagligvarekjeder eid av Norgesgruppen
  • Trippel-Trumf Torsdag øker bonusen fra 2% til 3% hver måned (utenom Juli)
  • Reise- og avbestillingsforsikring er inkludert fra AXA. 50% av reisen må finansieres med kortet før det blir gyldig.
  • Kåret til beste kredittkort for dagligvarer
  Årsgebyr 0 kr
  Fakturagebyr 45 kr (0 kr e-faktura)
  Uttaksgebyr 1,50 % + 35 kr
  Valutapåslag 1,90 %
  Mobilbetaling -
  • Ingen betalingsanmerkninger
  • Du må være minst 18 år gammel
  • Trumf-medlemskap kreves

  Et bra kredittkort for deg som handler mye hos dagligvarebutikker som er eid av NorgesGruppen. Spørsmålet er om IKANO Visa eller Santander Flexi vil være like god og kanskje bedre? Sammenlign Trumf VISA mot de to andre for og avdekke hvem som vil passe deg best.

  Effektiv rente 27,19 %, 15 000 kr o/12 mnd. Kostnad 2 047 kr. Totalt 17 047 kr.

Trumf kredittkort – Beste kort for dagligvarer

Trumf er et bonusprogram som gir deg fordeler og opptjente bonuser for det du kjøper av butikker som er eid av NorgesGruppen. Herunder finner man blant annet dagligvarekjeder som Kiwi, Joker, Meny og Spar. Bonusprogrammet gir deg muligheten til å samle opp poeng for det du handler, som du videre kan bruke som rabatt når du handler i en av deres butikker ved et senere tidspunkt. I tillegg får du eksklusive medlemsfordeler og rabatter i butikkjedene, og hos deres samarbeidspartnere – som for eksempel Europris og Esso.

Trumf kredittkort

Trumf kredittkort, også kalt Trumf Visa eller Trumf Visa kredittkort, er laget for å gi ekstra fordeler og rabatter til deg som regelmessig handler på dagligvarekjeder tilhørende NorgesGruppen. Trumf kredittkort gir deg ekstra mye Trumf-bonus og egne rabatter når du handler dagligvarer. Du får også gode rabatter og bonus hos samarbeidspartnerne til Trumf.

Du kan for eksempel spare opptil 50 øre per liter på drivstoff hos Esso og Shell, du får tilbud om billigere flybilletter og reiser via Expedia eller Booking.com, og opptil 5 % Trumf-bonus på hotellopphold hos Choice. I tillegg til dette, har Trumf bonusordninger i samarbeid med ulike nettbutikker som Stormberg, Gymgrossisten og Brilleland. 

Priser og vilkår:

For å kunne søke om Trumf kredittkort må du være Trumf-medlem, over 18 år, være folkeregistrert i Norge, ha norsk personnummer og ikke ha noen betalingsanmerkninger. Kredittkortet fra Trumf er gebyrfritt, har heller ingen årsavgift. 

Med Trumf kredittkort får du 150 000 kroner i kredittramme, og inntil 45 dager rentefri periode. Kredittkortet har en effektiv rente på 27,19 %, og her følger et renteeksempel hentet fra Trumf sine nettsider: 

«Effektiv rente 27,19 %, 15 000 kr o/12 mnd. Kostnad 2 047 kr. Totalt 17 047 kr.»

Fordeler med Trumf kredittkort

Trumf kredittkort er det beste valget dersom du handler mye i dagligvarekjedene til NorgesGruppen og hos deres samarbeidspartnere. Ved bruk av dette kortet får du ekstra mye Trumf-bonus når du handler i butikker og kjeder som benytter seg av Trumf sitt bonusprogram. I tillegg til eksklusive rabatter og medlemstilbud som Trumf-medlem, får du med Trumf kredittkort enda flere fordeler:

Større Trumf-bonus: 

 • 2 % Trumf-bonus ved kjøp hos Meny, Spar, Kiwi, Joker, Nærbutikken, CC-Mat, Jacobs og Gigaboks
 • 4 % bonus på «Trippel-Trumf Torsdager» hos de samme kjedene
 • 5 % Trumf-bonus hos mobilselskapet Talkmore, og eksklusive tilbud på reise og netthandel

Trumf-bonus med Trumf Visa og medlemskap: 

 • 16 % Trumf-bonus på fersk frukt og grønt som Kiwi Pluss – medlem
 • 6 % Trumf-bonus på mandager som Joker GLAD – medlem
 • 11 % Trumf-bonus på et utvalg varer som Gigaboks Jippi – medlem

Forsikring og sikkerhet: 

Andre fordeler:

 • 0,- kroner i årsgebyr
 • Inntil 45 dagers rentefrihet
 • Inntil 150 000,- kroner i kreditt
 • Mulighet for familiekort
 • Digitalt kort for enkel netthandel
 • App med enkel oversikt over forbruk

Kort oppsummert – Trumf kredittkort

Trumf kredittkort er et perfekt valg for deg som handler mye i dagligvarekjeder som Kiwi, Meny, Spar og Joker. Med et kredittkort fra Trumf får du muligheten til å tjene deg opp bonuspoeng, spare penger og få gode rabatter på dine daglige kjøp. I tillegg er det gebyrfritt, har ingen årsavgift og gir deg ekstra fordeler – som for eksempel reiseforsikring dersom minst halvparten av reisen er betalt med kredittkortet. 

Hvis du er opptatt av å spare penger på dine daglige kjøp, og handler mye i butikkene som inkluderes i fordelsprogrammet, er Trumf kredittkort det beste valget for deg.

Spørsmål og svar om Trumf

Kan jeg overføre Trumf bonus til bankkonto?

Ja, det gjør du via Trumf appen. Du kan klikke på "Overfør til konto" så blir beløpet sendt til valgfri konto innen to til fire virkedager.

Hva er Trippel-Trumf Torsdag?

Trippel-Trumf Torsdag skjer hver måned utenom juli måneden. Her øker Trumf bonusen på dagligvarebutikker fra 2% til 3%. Så hvis du planlegger og gjøre en stor ukeshandel burde du kanskje drøye den til Trippel-Trumf Torsdag for og samle opp mest mulig bonus! 

Les mer om trippel-trumf torsdag her.

Hva er kriteriene for å søke?

Du må være over 18 år, du kan ikke ha betalingsanmerkninger også må du være medlem hos Trumf. Du finner deres vilkår her.

Richard hamre

Richard Hamre

[email protected]

Richard Hamre er ansvarlig for innhold på Kredittkortlisten.no. Richard har over 20 års erfaring innen privatøkonomi og har jobbet tidligere i flere Norske banker - Du når han på mail.

Greit og vite
Finansportalen logo
Alt av informasjon skal være oppdatert i sanntid på 'Kredittkortlisten.no' siden vi henter data fra Finansportalen. Dersom du finner en feil eller har spørsmål om tjenesten kan du ta direkte kontakt med Richard Hamre som er vår fagansvarlig.
Kredittkortlisten.no logo

Rask, enkel og gratis sammenligning av kredittkort