Søke flere kredittkort samtidig - Slik gjør du det

Har du hørt om kredittkort meglere? Det er et mellomledd mellom deg og bankene. Når du søker kredittkort via en mellommann kan du få tilbud på flere kredittkort samtidig. I denne guiden forteller vi deg hvordan det fungerer.

Richard hamre
Innhold er skrevet av Richard Hamre og data er verifisert fra Finansportalen.Les mer om hvordan vi jobber.

Hvordan fungerer kredittkort meglere?

Hvis du er litt usikker på hvilket kredittkort du kan få, og hvilket kredittkort som er best for deg burde du vurdere en kredittkort megler. Når du søker hos en mellommann ("kredittkort megler") får du søkt på flere kredittkort samtidig.

Slik fungerer det:

  • Du søker hos kredittkort megleren du foretrekker.
  • Du fyller ut søknaden som du vanligvis ville ha gjort.
  • Kredittkort megleren vil sende søknaden videre til deres samarbeidsbanker på dine vegne.
  • Dette er også gratis og helt uforpliktende.

En søknad leder til flere tilbud

I lånebransjen har lånemeglere gjort god butikk på og være mellommann. Der handler det ofte om å få den laveste renten fra bankene, men i kredittkort bransjen er det ikke helt det samme.

Dersom du vet spesifikt hvilket kredittkort du vil ha, eller hvilken fordel som er viktig for deg vil det være best og søke direkte hos en bank. Om du ikke er helt sikker på hvilken bank og fordeler du ser for deg i ett kredittkort, burde du velge en kredittkort megler.

En av de fordelene som er ganske tydelig med en mellommann i kredittkort bransjen er tidsbesparelsen du får. En søknad leder ofte til tre eller fire forskjellige tilbud fra store banker som vil ha deg som kunde.

Les også: Beste kredittkort

Det finnes to kredittkort meglere i Norge

Utvalget av kredittkort meglere i Norge er ikke særlig stort sammenlignet med lånemeglere. Under vil du se to kredittkort meglere som kan formidle din kredittkort søknad videre til deres samarbeidsbanker.

Lendo samarbeider med flest banker

Som du ser er Lendo ditt beste valg hvis du skal søke flere kredittkort samtidig, Lendo videreformidler søknaden din til fire forskjellige banker (Re:member, Morrow Bank, TF Bank og Instabank)

Du kan selvsagt søke hos Motty også, men her går du glipp av en vesentlig stor bank som er meget godt likt i kredittkort bransjen, Remember.

Du må fortsatt møte visse betingelser og vilkår

Selv om du søker hos en mellommann betyr ikke det at det er fritt frem. Lånemeglere og kredittkort meglere er like strenge som banken, og noen ganger .. Strengere!

Her er vilkår og betingelser hvis du skal søke kredittkort hos flere banker samtidig.

  • Du må være over 20 år både hos Lendo og Motty
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkning
  • Du kan ikke ha inkasso krav som er aktiv på tidspunktet du søker
  • Folkeregistrert adresse i Norge

Konklusjon

Hvis du vet hvilket kredittkort du trenger søk heller direkte hos en bank. Hvis du er ny i bransjen og har vært innom tanken og sikre deg et kredittkort vil vi anbefale deg og søke via en kredittkort megler.

Richard hamre

Richard Hamre

[email protected]

Richard Hamre er ansvarlig for innhold på Kredittkortlisten.no. Richard har over 20 års erfaring innen privatøkonomi og har jobbet tidligere i flere Norske banker - Du når han på mail.

Greit og vite
Finansportalen logo
Alt av informasjon skal være oppdatert i sanntid på 'Kredittkortlisten.no' siden vi henter data fra Finansportalen. Dersom du finner en feil eller har spørsmål om tjenesten kan du ta direkte kontakt med Richard Hamre som er vår fagansvarlig.
Kredittkortlisten.no logo

Rask, enkel og gratis sammenligning av kredittkort