Nyheter

Kredittkort belønninger

12. jul. 2024, 10:03
Richard hamre
Innhold er skrevet av Richard Hamre og data er verifisert fra Finansportalen.Les mer om hvordan vi jobber.
Kredittkort belønninger

Hvordan fungerer belønninger på kredittkort?

I hovedsak er de ganske enkle. Du gjør bare dine daglige utgifter på dem, og til gjengjeld får du cashback eller poeng som du kan gjøre om til kuponger, eller penger i forskjellige butikker. Belønningskort kan være en fin måte å tjene penger på når du bruker kredittkortet ganske ofte.

Noen kredittkort har goder på cashback, andre har goder som drivstoffavtaler. Dersom du kjører transport ganske mye vil vi anbefale deg et drivstoffkort, eller bensinkort som det også blir kalt.
Dersom du reiser mye med fly kan det lønne seg med et kredittkort som har reiseforsikring, driver du mye med netthandel? Da er det cashback kredittkort som lønner seg for deg.

Dette bør du vite før du velger kredittkort med belønninger

Kredittkort med belønninger kan være en glede og bruke, men om du bruker de feil kan de koste deg mer en hva du får tilbake. Følg disse reglene for og sørge for at du drar mest ut av slike kredittkort:

  • Betal hele beløpet med engang slik at du slipper og betale rente
  • Ikke overfør beløp på din egen konto, dette kan koste deg dyrt
  • Undersøk hvordan type belønninger kredittkortet tilbyr før du bruker det
  • Sørg for at du du har lang tilbakebetalingstid og lav rente
Richard hamre

Richard Hamre

[email protected]

Richard Hamre er ansvarlig for innhold på Kredittkortlisten.no. Richard har over 20 års erfaring innen privatøkonomi og har jobbet tidligere i flere Norske banker - Du når han på mail.

Greit og vite
Finansportalen logo
Alt av informasjon skal være oppdatert i sanntid på 'Kredittkortlisten.no' siden vi henter data fra Finansportalen. Dersom du finner en feil eller har spørsmål om tjenesten kan du ta direkte kontakt med Richard Hamre som er vår fagansvarlig.
Kredittkortlisten.no logo

Rask, enkel og gratis sammenligning av kredittkort