Nyheter

Høy eller lav kredittramme på kredittkort?

May 10, 2022 11:50

Innhold er skrevet av Richard Hamre og data er verifisert fra Finansportalen.
Les mer om hvordan vi jobber.

Høy eller lav kredittramme på kredittkort?

Hopp direkte til en kredittkort kategori som passer deg

Burde jeg ha høy eller lav kredittramme på mine kredittkort?

En øvre kredittgrense er det maksimale beløpet som kan brukes på en konto, mens det finnes et ubegrenset kredittalternativ med noen få kredittkort. Avhengig av hvilket kortselskap vi snakker om, kan den øvre grensen variere fra 50 000 til 150 000 kroner.

Dette garanterer imidlertid ikke at du får den høyeste tilgjengelige grensen dersom du søker om det aktuelle kortet. Når du søker om kredittkort, krediterer utstederen deg og bestemmer også hvor mye kreditt du vil få.

Dersom den øvre grensen for eksempel er 100 000 kroner, kan en student få 10 000 kroner i kreditt, mens en høyt betalt person med god betalingshistorikk får 60 000 kroner i kreditt. Dette er grenser som du kan endre senere.

Velg riktig kredittgrense for deg

Det er viktig å tenke på kredittgrenser før du velger kredittkort. Hvis du bruker mye penger hver måned, trenger du et kredittkort med høy forbruksgrense. På den annen side, hvis du kun bruker kredittkortet til sporadiske kjøp, kan et kredittkort med lav forbruksgrense være mer egnet for deg.

Når du skal velge kredittkort er det viktig å vurdere hvilke behov du har. Hvis du er en som bruker mye penger hver måned, trenger du et kredittkort med høy forbruksgrense. På den annen side, hvis du kun bruker kredittkortet til sporadiske kjøp, kan et kredittkort med lav forbruksgrense være mer egnet for deg.

Det er også viktig å vurdere renten og gebyrene knyttet til kredittkortet. Et kredittkort med høy forbruksgrense kan ha høyere renter og gebyrer enn et kredittkort med lavere forbruksgrense. Så sørg for å sammenligne alle funksjonene til forskjellige kredittkort før du velger et.

Hvordan får jeg kredittkort med høy kredittgrense?

Det er et par ting du kan gjøre for å få et kredittkort med høy grense. Den ene er å ha en god kredittscore. En annen er å ha mye penger i banken. Og til slutt kan du prøve å få et kredittkort med høy kredittgrense fra et større kredittkortselskap.

Hvis du har en god kredittscore, bør du kunne få et kredittkort med høy kredittgrense fra et hvilket som helst kredittkortselskap. Imidlertid, hvis du ikke har en god kredittscore, kan du fortsatt være i stand til å få et kredittkort med høy grense fra noen kredittkortselskaper.

Hvis du har mye penger i banken, kan du kanskje få et kredittkort med høy grense fra et hvilket som helst kredittkortselskap. Men hvis du ikke har mye penger i banken, kan det hende du fortsatt kan få et kredittkort med høy grense fra noen kredittkortselskaper.

Å få et kredittkort med høy kredittgrense kan være fordelaktig av mange grunner. Det kan hjelpe deg med å bygge kredittscore, det kan hjelpe deg med å foreta kjøp uten å måtte bekymre deg for kredittkortgjeld, og det kan gi deg trygghet når du vet at du har et kredittkort med høy grense i nødstilfeller.

Hvis du er interessert i å få et kredittkort med høy grense, er det et par ting du kan gjøre for å øke sjansene dine for å bli godkjent. Først, sørg for at du har en god kredittscore. For det andre, prøv å få et kredittkort

Slik velger vi kredittkort

Våre ansatte bruker en mengde kredittkort på daglig basis og er godt kjent i bransjen. Hvis noen i teamet vårt ikke vil anbefalt det til en venn eller et familiemedlem, vil vi heller ikke anbefale det på Kredittkortlisten. Våre meninger er våre egne og har ikke blitt vurdert eller godkjent av våre annonsepartnere.

Beste kredittkort fra våre partnere

Hvordan vi velger

Søk på kort

Annonselenke

150 000 kr

Kredittgrense

21.82%

Eff.rente

Eff.rente 25,47%, 25.000 o/12 mnd. Kostnad 3.207. Totalt kr 28.207. Ulike kort har ulike renter

Lendo Kredittkort
Søk på kort

Annonselenke

150 000 kr

Kredittgrense

23.51%

Eff.rente

Eksempel: Eff. Rente 26,07% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 265 totalt kr. 28 265

TF Bank Mastercard
Søk på kort

Annonselenke

150 000 kr

Kredittgrense

25.40%

Eff.rente

Eks: Eff. rente 28,43 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 622 kr. Totalt 16 622 kr.

Remember Black
Søk på kort

Annonselenke

100 000 kr

Kredittgrense

23.41%

Eff.rente

Eksempel: Eff. rente *23,41% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.779,- Kostnad 1.779,-

Gebyrfri Visa
Søk på kort

Annonselenke

100 000 kr

Kredittgrense

24,4%

Eff.rente

Eksempel ved utsatt betaling: Effektiv rente 23,1 %, 15 000 kr over 1 år. Kostnad: 1 764 kr. Total: 16 764 kr.

Bank Norwegian Visa

Andre artikler vi tror du vil like

Richard Hamre

Richard@kredittkortlisten.no

Richard Hamre er ansvarlig for innhold på Kredittkortlisten.no. Richard har over 20 års erfaring innen privatøkonomi og har jobbet tidligere i flere Norske banker - Du når han på mail.

Greit og vite

Alt av informasjon skal være oppdatert i sanntid på 'Kredittkortlisten.no' siden vi henter data fra Finansportalen. Dersom du finner en feil eller har spørsmål om tjenesten kan du ta direkte kontakt med Richard Hamre som er vår fagansvarlig.

Rask, enkel og gratis sammenligning av kredittkort

Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven | 2022 Medienor AS | Org. nr: 924 303 263