Rebranding

Komplett Bank Kredittkort blir Morrow Bank Kredittkort

15. jul. 2024, 11:00
Richard hamre
Innhold er skrevet av Richard Hamre og data er verifisert fra Finansportalen.Les mer om hvordan vi jobber.
Komplett Bank Kredittkort blir Morrow Bank Kredittkort

Komplett Bank endrer navn

Komplett Bank, en velkjent bank i Norge, går gjennom noen betydelige endringer etter nesten 10 år i bransjen. Den største endringen er at banken bytter navn til Morrow Bank. Dette markerer en ny æra for banken, som ønsker å fornye seg og fortsette å vokse i takt med kundenes behov.

Endringen av navn ble offisielt vedtatt i april og registrert i Foretaksregisteret 25. april. Det nye navnet vil i tillegg føre til en endring i bankens ticker på børsen, som nå blir MOBA. Banken er stolt av sitt nye navn og det nye uttrykket det representerer, noe som vil gjenspeiles i alle aspektene av bankens virke.

Morrow Bank vil fortsette å tilby de samme produktene og tjenestene som tidligere, inkludert kredittkort. Komplett Bank Kredittkort blir til Morrow Bank Kredittkort som en naturlig del av navneendringen. Kunden kan forvente samme kvalitet og service som tidligere, og det er ingen grunn til bekymring for eksisterende kunder.

Komplett Bank kunder vil få mer informasjon om navneendringen i løpet av mai måned. Banken oppdaterer sine nettsider og kommuniserer med kundene for å sikre en smidig overgang. Nye kunder vil også snart kunne dra nytte av den reviderte merkevaren.

Med sin merkevarefornyelse og kontinuerlige vekst, er Morrow Bank godt posisjonert for å møte kunder med nye og spennende bankprodukter og tjenester i årene som kommer.

Hva skjer med kredittkortet mitt fra Komplett Bank?

Når Komplett Bank kredittkort blir Morrow Bank kredittkort (som vil skje i mai 2023), vil det bli en overgangsperiode der enkelte endringer vil finne sted. Men det er viktig å merke seg at endringene vil bli gjennomført sømløst for å sikre at kunder ikke opplever forstyrrelser i deres kortbruk. Her er noen viktige punkter å merke seg:

  • Kortet ditt vil fortsatt være gyldig: Ditt eksisterende Komplett Bank kredittkort vil forbli aktivt og kan brukes som vanlig fram til du mottar det nye kredittkortet fra Morrow Bank. Når du mottar det nye kortet, vil det være nødvendig å aktivere det og deretter erstatte det gamle kortet.
  • Fordelene og betingelsene vil bli opprettholdt: De fleste av fordelene og betingelsene du har med ditt nåværende Komplett Bank kredittkort vil fortsette å gjelde når kortet blir til Morrow Bank kredittkort. Dette betyr at du fortsatt vil kunne dra nytte av bonuspoeng, reise- og avbestillingsforsikring, kjøpsforsikring og ID-tyveriforsikring inkludert.
  • Kommunikasjon og oppdateringer: Du vil motta informasjon fra Morrow Bank om overgangen og eventuelle endringer som kan påvirke kredittkortet ditt. Det er viktig å lese eventuelle beskjeder nøye for å sikre at man forstår hva som forventes og hvilke endringer som må gjøres.
  • App og nettside: Når overgangen er fullført, vil du kunne få tilgang til din kredittkortkonto og administrere den via Morrow Bank sin nettside og app. Dette vil innebære å sjekke saldo, se transaksjoner, betale regninger og endre kredittgrenser.

For å oppsummere, målet med overgangen fra Komplett Bank kredittkort til Morrow Bank kredittkort er å sikre at kundene får en jevn overgang og kan fortsette å bruke kortet sitt med minimale hindringer. Ved å holde deg oppdatert om eventuelle endringer og følge instruksjonene fra Morrow Bank, vil du kunne gjøre denne overgangen så knirkefritt som mulig.

Får jeg nytt kredittkort?

Ja, alle kunder med Komplett Bank Mastercard vil motta et nytt Morrow Bank Mastercard i løpet av mai eller juni. Dette skjer som en del av navneskiftet fra Komplett Bank til Morrow Bank. Det nye kortet sendes automatisk per post til folkeregistrert bostedsadresse, eller eventuell registrert postboks, når det er klart1.

Morrow Bank Mastercard vil fortsette å tilby de samme fordelene som Komplett Bank Mastercard, som betyr at kundene kan fortsatt nyte trygt og fordelaktig kredittkort. Fordelene inkluderer:

  • En buffer og god fleksibilitet
  • Mulighet for å slå til på unike tilbud
  • Opptjening av bonuspoeng på hvert kjøp

Når kundene mottar det nye Morrow Bank Mastercard, er det viktig å huske å aktivere kortet og oppdatere eventuelle abonnementer eller betalingsløsninger som er knyttet til det gamle Komplett Bank Mastercard. For å unngå avbrudd i betalingene, bør man sørge for at eventuelle eksisterende betalingsavtaler blir endret til det nye kortet.

Må jeg bytte PIN kode?

Når Komplett Bank kredittkort blir til Morrow Bank kredittkort, er det naturlig å lure på om man må bytte PIN-kode. Heldigvis er svaret enkelt: nei, du trenger ikke å bytte PIN-kode.

Alle kunder med Komplett Bank Mastercard vil automatisk få tilsendt et nytt Morrow Bank Mastercard i løpet av mai eller juni. Kortet sendes per post til folkeregistrert bostedsadresse, eller eventuell registrert postboks, når det er klart. Det er viktig å ha navnet ditt synlig på postkassen for å motta kortet.

Blir det endringer i kredittkortet?

Etter snart 10 år som Komplett Bank, får banken nå et nytt navn og blir til Morrow Bank. Dette markerer starten på en ny æra, og navneendringen skal gjennomføres i mai.

Når det gjelder kredittkortet, kan vi forvente at de fleste aspektene vil forbli de samme, ettersom det fortsatt vil være et Mastercard, som er akseptert på over 32 millioner brukersteder over hele verden. Det betyr at kundene fortsatt kan bruke kredittkortet til alle deres behov, uavhengig av hvor de befinner seg.

Det er også verdt å nevne at kredittkortet fra Komplett Bank tilbyr flere fordeler, som inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse og bonus på alle kjøp. Kunder får 1 % bonus på alle kjøp, 2 % bonus på nettkjøp og 4 % bonus på kjøp hos Komplett og Blush. Det er sannsynlig at disse fordelene vil fortsette å være tilgjengelige etter navneendringen til Morrow Bank.

Når det er sagt, er det viktig å holde øye med eventuelle endringer som kan forekomme. Det vil alltid være lurt for kredittkortinnehavere å følge med på eventuelle oppdateringer fra Morrow Bank og streve etter en fullstendig forståelse av eventuelle justeringer i kredittkortets vilkår og betingelser.

Richard hamre

Richard Hamre

[email protected]

Richard Hamre er ansvarlig for innhold på Kredittkortlisten.no. Richard har over 20 års erfaring innen privatøkonomi og har jobbet tidligere i flere Norske banker - Du når han på mail.

Greit og vite
Finansportalen logo
Alt av informasjon skal være oppdatert i sanntid på 'Kredittkortlisten.no' siden vi henter data fra Finansportalen. Dersom du finner en feil eller har spørsmål om tjenesten kan du ta direkte kontakt med Richard Hamre som er vår fagansvarlig.
Kredittkortlisten.no logo

Rask, enkel og gratis sammenligning av kredittkort